Translate

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Layering issue (oldies, page 4)


Stratificarea tinutei este singura cale sa poti purta hainele subtiri si in sezonul rece fara a-ti afecta confortul termic si a arata ridicol in contrast cu atmosfera din jur. In imaginile de mai jos inceputul de noiembrie imi permitea sa port vesta, acum insa as adauga o haina calduroasa in locul acesteia. 





3 comentarii:

  1. Imi plac suprapunerile si mie, ador vesta alba. Cizme fara toc nu porti? La inaltimea ta, iti permiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Vesta alba am gasit-o intr-un sh din Ramnicu Valcea, mi-ar fi placut sa fie un pic mai lunga insa din fericire in combinatii ca cea de fata merge si asa.Sunt insa tinute unde mi se pare ca "reteaza", era perfecta cu 5 cm in plus.
      Mie nu imi place sezonul rece insa din punct de vedere vestimentar cred ca este mai interesant pentru ca nu porti doar 1-2 piese si poti face suprapuneri si mix-uri de texturi inedite.

      Ba da, port, dar in general cand trebuie sa merg pe jos. Aici intrasem in Botanica doar ca sa obtin un peisaj frumos pentru poze, nu m-am plimbat asa fiindca erau destul de incomode tocurile de 14 cm - mai ales pe asfalt deteriorat ca acesta. Imi permit si nu prea, picioarele mele au o conformatie mai ciudata si cu flats arata si mai masive. Dar nu iti imagina ca merg la cumparaturi sau plimbare pe tocuri, poate doar mici si groase. Adevarul este ca am doar doua perechi de cizme fara toc, imi ajung pentru momentele in care ma intereseaza doar confortul.

      Ștergere
  2. Frumose tinute ce iti pun corpul in valoare.

    RăspundețiȘtergere