Translate

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Peach and cobalt (oldies, page 2)


O combinatie cromatica pe care am descoperit-o intamplator, incercand sa gasesc bluza eleganta compliment pentru pantalonii mei wide-legged intr-un ton puternic de albastru. 


Pantaloni : custom made

Bluza : custom made 

Geanta : asos

Ochelari : Yves Saint Laurent

Inel : Thboxes












2 comentarii:

  1. Iti vine minunat fiecare piesa in parte! Ador tipul asta de bluzite cu funda/snur, ofera delicatete. O tinuta eleganta, feminina, rafinata, foarte chic! Am avut o pereche de pantaloni mai pe picior in partea de sus si apoi evazati, crem, i-am purtat pana s-au prapadit, o alta pereche faina nu am mai gasit. Aveau si dunga prestabilita, cusuta, un material cu tinuta.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela! Ati vazut deja ca sunt nitel obsedata de modelul acesta de bluza. Se lucreaza usor, intra putin material - si voal chiffon chiar gasesc in infinite nuante. Le pot purta cu jeansi, fuste, pantaloni de toate tipurile. La birou ( pe cele mai putin transparente) sau in oras, nu prea exista situatii in care sa nu le gasesc potrivite.
      Mi-ar placea "esarfa" mai bogata insa pana acum nu am reusit sa obtin modificarea aceasta, croitoreselor nu prea le plac schimbarile la tipar. :)

      Pe mine nu ma avantajeaza modelul stramt sus sau pana la genunchi, flare cred ca se cheama. Dar imi plac foarte mult la cele care isi permit. Eu cer dunga la tot ce imi lucrez, arata mai eleganti astfel.

      Uite partea asta cu deterioarea hainelor ma sperie, cand pot imi cumpar 2 bucati in ideea de a avea si pste ani. Dar asta se intampla rar si in general cu ce nu costa prea mult. Gasesc greu ceva care sa imi inspire perfectiune pe silueta mea, mai ales la capitolul pantaloni. Imi spal toate hainele de strada la mana tocmai de teama de a nu le strica, masina mi se pare mai brutala si apoi uneori nu au nevoie decat de curatat la tiv sau o improspatare olfactiva. :)

      Ștergere