Translate

vineri, 20 martie 2015

Trash the dress


Rochii maxi unicolore, modelelor preferate floral print le voi rezerva o postare distincta. Cu exceptia primei, care datorita croiului sirena si trenei e individualizata drept rochie de seara, pe toate le-as purta deopotriva la evenimente aparte si plimbari lipsite de fast. 
Daca va tenteaza o piesa din lista de mai jos, nu uitati sa cititi cu atentie descrierea fiecarei marimi pentru a nu avea surprize. Sper sa va placa selectia, ma reprezinta alegerile.     




















http://goo.gl/3Hi67v







l









http://goo.gl/vWSfMk
















6 comentarii:

  1. prima e superba! <3 si cea de plaja e frumoasa dar pare transparenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca este see-through dar poate imi fac curaj sa o comand, depinde si cat si cum transpare. In lumina multe sunt asa. Eventual ii pun o jupa mini.

      Ștergere
  2. Imi plac toate...si intr-adevar te reprezinta aceste modele :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le astept pe primele doua si pe cea cu voalane sus (dar varianta coral). Sper sa arate la fel de bine si in realitate. Sau macar sa arate bine pe mine, la culori si croi sunt flexibila cat timp imi place cum se aseaza. :*

      Ștergere
  3. Buna!
    Ai mai comandat vreodata dupa acest site?
    Frumoase rochitele alese de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, ma bucur mult ca ti-au placut alegerile mele. Insa rochiile sunt de pe 3-4 site-uri, care anume te intereseaza? Am comandat de pe Choies, Romwe, Sheinside. La toate sunt cateva reguli : alege produse care au deja poze de la cliente sub - buyer's show, citeste cu atentie descrierea data de ei pentru fiecare marime caci rar corespund cu ale noastre.
      Mai nou vin numai la vama, vei plati tva daca depaseste 10-15$. Dar te poti incadra in suma asta daca ii rogi sa treaca exact asta pe colet, nu mai mult de 15-20$. Si scapi doar daca nu dai de vreun vames pornit sa ceara dovada de plata paypal ca sa compare suma cu cat scrie pe colet.

      Ștergere